Studio Limonada

Contact

We horen graag van je! 

Wij helpen je graag verder wanneer je advies wilt, vragen hebt of je wilt iets bestellen wat je hebt gezien op onze website of op Instagram. Ook kun je op afspraak ons atelier bezoeken ​als je een kap wilt die aangepast is aan jouw specifieke wensen. Doorgaans duurt het twee weken om een zelf samengestelde kap thuis te krijgen. Lampenkappen en andere producten die al op voorraad zijn kunnen uiteraard sneller geleverd worden. Momenteel verkopen wij onze lampenkappen nog niet via een webshop. Wanneer je iets wilt bestellen adviseren we je contact op te nemen door te bellen, te mailen of door het contactformulier in te vullen. Wij zullen jouw vragen –en/of bestelling zo snel mogelijk in behandeling nemen. 

Wil je samenwerken?

Studio Limonada staat er voor open om samen te werken met andere creatieve ondernemers. Heb je een leuk idee en wil je samenwerken? Laat het ons weten via het contactformulier. Daarnaast
richt Studio Limonada zich ook op het aankleden van hotels en horecagelegenheden. Wil je hier meer over weten en samen bespreken wat de opties zijn? Neem dan contact met ons op en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

info@studiolimonada.nl
+316 23 16 12 96

KVK: 78482682
BTW: NL003335853B60
Den Haag

© Studio Limonada